Friday, May 13, 2005

tears in heaven

hakikat kehidupan..

kenapa umi tinggalkan carl awal sangat?carl dah tade sape lagi....carl tak sempat pun jumpa umi...iwan pun dah tinggalkan carl..kenapa semua org tinggalkan carl mcm ni..carl dah tade sape dah umi..hati carl dah lama mati lepas tasha pergi..carl takut sgt kalau umi pun tgglkan carl..dah now umi pun dah tgglkan carl...ingat tak dulu carl penah ckp kat umi mcm mn hari raya nanti..kalau umi tade..kalau carl dpt degree nanti sapa yg nak dtg tgk..no more..bila umi dah tade..carl rasa jasad carl je yg ada hati perasaan carl dah mati..dah lama mati..kenapa la hidup carl mcm ni..carl tak sanggup lagi umi...carl dah letih hidup mcm ni...dah letih sgt...ms auntie mai tinggalkan carl dulu umi ckp tak pe aunt dah tade umi ada...mcm tu jugak ms tasha pergi tgglkan carl..tapi skarang...
carl dah tak nak hidup mcm ni dah umi..iwan dah tade..ayuni pun sama...carl nak hidup unk sape lagi...carl muda lagi..br nak masuk 19..umi dah tgglkan carl..carl dah tade sapa lagi...carl rindu sgt kat umi...carl slalu harap bila carl bgn pg carl dpt jumpa umi mcm dulu..tp carl tau semua tu takan tejadi..trok kan umi dpt anak mcm carl..always make u waorried..slalu susahkan umi...umi pergi mcm tu je..tak ckp apa apa pd carl..carl tak penah jauh dr umi slama ni..now... carl dah tak larat nak minum lagi...dah tak larat nak menagis ..dah letih sgt...carl tau umi tak suka carl minum..apa lagi yg boleh carl buat...nobody understand me..carl harap tade org lagi nsb mcm carl....always unlucky..no word can show how i'm feel so sad..so lonely...

iwan kenapa tinggalkan daddy awal sgt..daddy dah bgn iwan pulak yg tade..u r really good son for me...sapa lagi yg dady ada..iwan dah tade..ur lovely sis pun dah tgglkan dady..sapa lagi nak teman dady..nak bancuhkan susu...nak suapkan ubat...sapa lagi nak jaga dady kalau dady sakit..sapa lagi nak masak bubur ..nobody...no me kuliah subuh..no more buku kasih syg..everything no more..i really missed all bout both of u ...dady tak penah kongsi derita dady dgn iwan or ayuni...sbb daddy je yg tahu yg faham apa yg daddy rasa..i want make u hapy all the time..sbb daddy rasa apa yg both of u feel..dady dah letih hidup mcm ni...dah cukup letih..tears in heaven...apa lagi yg dady nak ckp...no more..both of u leave me just like that...dah tade air mata nak nagis..dah letih sgt......... ... .... ....